Gratis Aanmelden

Neuken met bi trans (38)

Issa (38)

let niet op mijn kromme pik, ik laat je graag zien hoe recht ie echt kan zijn...

Maak contact met haar
  1. Naam: Issa
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 26/5/1984
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken met bi trans Issa van 38
Verslaafd.. (38)
★★★★★
Ik waarschuw wel van te voren dat ik misschien iets verder gaat dan je zou verwachten. De extreme kanten trekken mij toch echt aan. Ook al is sex ook normaal te doen, ik heb snel de neiging toch echt iets verder te gaan. Dat zie jij hopelijk niet als een probleem.
Klaarkomen met lekkere trans
GroteLennie (35)
★★★★☆
Mag ik de leiding nemen en jou lekker verwennen? Ik hoop dat je wat gewend bent want ik wil mijn dikke pik helemaal in jou laten verdwijnen. Het maakt niet uit als je wat jonger bent, daar hou ik wel van.
Klaarkomen met prachtige shemale
SexxElmira (28)
★★★★★
Op zoek naar een lekker seks-maatje. Ik ben namelijk al weer een behoorlijk poosje singel en ben even klaar met alle losse seks contacten. Ik ben gewoon weer toe aan lekkere hete langdurige seks met echt alles erop en eraan en niet de vluggertjes die ik nu heb.
Daten met wulpse tranny
FavoVerdi (26)
★★★★☆
Ben een echte slet en het maakt mij niets uit wie mij neukt of pijpt, als ik maar verwend word. Diep, hard, zacht, langzaam of snel, jij neukt pijpt mij of ik neuk pijp jou. In bed of in een auto. Keuze genoeg en als jij niet wilt, dan ga ik gewoon naar de volgende en is het jouw verlies.
Neuken in bi ladyboy
EliseSexy (26)
★★★★★
Stel je voor wij spreken ergens af in een hotelkamer en ik kom voor je deur staan. Jij doet geblinddoekt open en ziet mij niet. Je mag me alleen overal voelen! Hoe zou jij dan willen dat het verder gaat? Zou je schrikken van mijn pik? Ik ben heel benieuwd.
Vrijen met hete ladyboy
HotblondFay (27)
★★★★☆
Nooit gedacht dat ik dit hier zou zeggen maar kijk, hier ben ik dan! Klaar om er eens hard en stevig tegenaan te gaan, mijn leven is maar slappe boel en dat heb ik nu onderhand wel gehad. Eens een keiharde beurt krijgen dat ik die opgekropte seksuele energie en frustratie kwijt kan raken, dan kan ik er wellicht weer een tijdje tegen.
Vrijen met bloedmooie tranny
Arentje
★★★★★★★★★★
Ik heb zin in een vast sex vriendje met wie ik veel kan experimenteren en lekker veel sex kan hebben, want een dag niet gespoten is een dag niet geleefd ;)
Sexfriends met Arentje
Jasmijntje
★★★★★★★★★☆
IK ben een lekkere meid met een geile pik en ik zoek iemand die regelmatig sex met mij wil hebben, want ik heb nogal veel behoefte aan sex en hoop dus echt op een leuke hete relatie..
Relatie met Jasmijntje
Lionne
★★★★★★★★★★
Jong en onervaren, maar wel heel wulps. Ik woon op kot en zoek gezelschap voor de komende nacht. Laat me weten of je zin hebt in mij en een spannend nachtje vol seks..
One-night-stand met Lionne
Djenna
★★★★★★★★★☆
Ik ben een ladyboy uit Antwerpen en ik zoek mannen die met mij een nachtje door willen brengen om lekker veel seks te hebben. Ik hou van stevige seks met alles er op en eraan.
One-night-stand met Djenna
© 2024 trannyneuken.nl